Archiv novinek 2017-09-05T15:51:29+00:00

Archiv novinek

HLEDÁME ČÍŠNÍKA NEBO SERVÍRKU

Pište, volejte +420 725 127 002, 499 522 111, dvoracka@dvoracka.cz

DNES XXL FLANK STEAK – NAMIBIE BLACK ANGUS

VYZKOUŠEJTE TUTO JEDINEČNOU PARTII Z PUPÍKU BÝKA   MASO JE VELMI KŘEHKÉ A ŠŤAVNATÉ  

TIP NA VÍKEND – ZVĚŘINOVÉ ŘÍZKY Z MLADÉ LANĚ

s domácím bramborovým salátem

TIP NA VÍKEND – ZVĚŘINA

KANČÍ GULÁŠ S VÍDEŇSKOU CIBULÍ A BRAMBORÁČKY JELENÍ PEČENĚ S ČERVENÝM ZELÍM A BRAMBOROVÉ CHLUPAČKY

HOVĚZÍ TATARÁK

se zeleninou a topinkami s česnekem

AUSTRALSKÝ EYE ROUND STEAK

vychutnejte si tuto jedinečnou zadní partii z býka

KUŘECÍ ČÍNA S ÚSTŘICOVOU OMÁČKOU A RÝŽÍ

doplněná karotkou a pórkem

ITALSKÉ RISOTTO S TYGŘÍMI KREVETAMI

s bílím vínem, restovanou cuketou, rajčaty a parmezánem ...

FILET MOŘSKÉHO TUŃÁKA – MEDIUM

na restované cuketě s rajčaty, piniovými oříšky a toasty

UZENÁ ROŠTĚNÁ Z BÝKA Z GRILU

s bramborem ve slupce, baby špenátem, česnekem a bylinkou

STŘEDA – PŘEDKRM- TYGŘÍ KREVETY V OLEJI S ČILI, ŠESNEKEM A ŘAP. CELEREM

Středomořská kuchyně - vyzkoušejte - velmi chutné

PONDĚLÍ – SLEVA 25% NA ČEPOVANÉ PIVO

JEN U NÁS ...

NEDĚLE – VEPŘ. PANENKA S ITAL. RISOTTEM S CUKETOU

PŘIJĎTE K NÁM V NEDĚLI NA OBĚD

NEDĚLE – SALÁT S GRIL. HERMELÍNEM S MEDEM

salát se semínky slunečnice a toasty - skvělé !! A DALŠÍ SKVĚLÁ JÍDLA

DNES TIP NA PŘEDKRM – LOSOS TATARÁK

Pouze s cibulkou, solí a pepřem

DNES XXL FLANK STEAK SE ZELENÝM PEPŘEM + DALŠÍ ÚPRAVY MASA

Jedinečný pupík z býka z grilu ...    

UZENÁ V.PANENKA NA SALÁTĚ SE SEMÍNKY HOŘČICE

Nedělní  TIP na oběd

DNES TUŇÁK TATAKI – V SEZAMU MEDIUM

Tip na neděli . Je jedinečný - ochutnejte !

DNES GRILOVANÁ V. PANENKA A RISOTTO

Ochutnejte právě dnes  

TIP NA PÁTEK – MOŘSKÝ TUŇÁK A ČOČKOVÝ SALÁT

Grilujeme MEDIUM

MLADÁ MORAVSKÁ VÍNA

JEŠTĚ TENTO VÍKEND  Skvělá moravská vína bílá, růžová a červená z pěti moravských sklepů.  

PÁTEK 3.11.2017 PEČENÁ JITRNICE A KROUPOVÝ PREJT V PEKÁČI

Přijďte ochutnat k dobrému pivu tuto českou klasiku.

STŘEDA 1.11. XXL KOTLET MARINOVANÝ V MEDU

Ochutnejte tuto jedinečnou úpravu masa. Marinovaná vepřová pečeně v medu vaše chuťové buňky určitě mile překvapí.

NABÍDKA HORKÝCH NÁPOJŮ

 Vyzkoušejte u nás zázvorový a mátový čaj medem, nebo horký King Swood - jablečný mošt s hřebíčkem a skořicí.

SOBOTA 28.10. ŠPÍZY, DANČÍ PEČENĚ a ŘÍZEK s BRAMBOR. SALÁTEM

Přijďte ochutnat to nejlepší z naší české kuchyně. Nebudete litovat, rodinné recepty našich kuchařů Vás určitě mile překvapí.

43. týden STŘEDA – XXL STEAKY – VELKÝ KUS MASA ZA MALÉ PENÍZE

TUTO středu přijďte ochutnat XXL MASOVOU PIRAMIDU a SALÁT COLESLAW + další skvělé úpravy steakového masa z českého chovu.

NAŠE VYJÍMEČNÉ AKCE PONDĚLÍ – STŘEDA – PÁTEK

PONDĚLÍ: SLEVA 25% NA ČEPOVANÉ PIVO STŘEDA: VELKÝ KUS MASA ZA MALÉ  PENÍZE NAROZENINOVÝ PÁTEK  -  25%